0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Betaling

Alle licentie's worden kostenloos naar u verzonden

iDEAL

U kunt in onze webshop met iDEAL, Afterpay, Dankort, Bancontact/Mistercash, MyBank,Postepay, SOFORTBanking, Cadeaukaarten of Creditkaart veilig betalen

Betaald via iDEAL en er staat Mollie of Stichting Mollie inzake N.H. Installatiebedrijf op uw bankafschrift?

U hoeft hier niet van te schrikken, want dat klopt.Mollie is een erkend bedrijf dat internetbetalingen verzorgt voor Digital License and andere bedrijven. Mollie zorgt vervolgens dat Digital License het bedrag ontvangt.

Mollie is geautoriseerd door De Nederlandsche Bank als betaalinstelling onder de Europese Verordening van de Payment Services Directive/PSD. Alle gelden die Mollie collecteert voor haar klanten komen binnen bij de Stichting Mollie  worden ook door deze stichting overgeboekt naar Digital License. Dit is een zogeheten “stichting derdengelden” die is gelieerd aan Mollie. Deze constructie is opgezet om ervoor te zorgen dat de gelden te allen tijde zijn gewaarborgd. Zelfs bij een eventueel faillissement van Mollie krijgt Digital License zijn geld.

 


Wat is Mollie?

Mollie is een erkend bedrijf dat internetbetalingen verzorgt voor derde partijen. Mollie verwerkt onder andere iDeal betalingen. Het fijne is dat je hiervoor niet naar je bank hoeft en dat Mollie alles voor je regelt. Aanmelden is eenvoudig en je kunt instellen hoe vaak je de binnen gekomen betalingen wilt ontvangen. Je ontvangt vervolgens van Mollie een creditnota met de betaling.

Nadat de consument iDEAL heeft gekozen als betaalwijze wordt de eigen bank geselecteerd. De daadwerkelijke betaling vindt daarna plaats in de vertrouwde omgeving van de website van de bank. In deze omgeving staat de bank garant voor de veiligheid. Koper en verkoper zijn verzekerd van een transparante transactie, zonder verborgen kosten.

AfterPay

AfterPay voert voor www.digitallicense.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht van AfterPay via de AfterPay App kunt inzien en betalen. Met de AfterPay App regel je dit veilig en heel eenvoudig op je smartphone. In de online omgeving MijnAfterPay kun jij jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Je kunt bij www.digitallicense.nl achteraf betalen tot een bedrag van € 2500 als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay dan kun je betalen tot een bedrag van € 2500. Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk jouw bestelling betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.